Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، سردار محمدحسین حمیدی با بیان اینکه توسعه و بهبود زیرساخت ها موجب کاهش حوادث ترافیکی اربعین شد، اظهار کرد: بهبود وضعیت جاده‌ها و ‌زیر ساخت ها در آینده نیز می‌تواند از ایجاد مشکلات ترافیکی پیشگیری کند.

رئیس پلیس راه راهور ناجا مهمترین دغدغه پلیس راهور را آمادگی برای بازگشت زائران و تأمین اتوبوس های مورد نیاز آنها دانست و گفت: در صورت افزایش بار ترافیکی محور مهران به ایلام یک طرفه می‌شود و‌ محور جایگزین ملکشاهی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات برخی زائران مبنی بر افزایش دریافتی اتوبوس ها، متذکر شد: مسئولیت این امر با سازمان راهداری و ناظر آن هم سازمان تعزیرات است که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته شاهد چنین تخلفاتی نباشیم.

وی درباره تخلفات ترافیکی رانندگان اتوبوس ها گفت: برابر دستورالعمل صادره مأموران پلیس راه به طور جدی با تخلفات رانندگان اتوبوس ها برخورد می‌کنند، در عین حال شهروندان نیز می‌توانند از طریق شماره پیامک 110120 هرگونه تخلف ناوگان حمل و نقل عمومی را اطلاع دهند.

رئیس پلیس راه راهور ناجا به مهمترین علل تصادفات اربعین امسال اشاره کرد و گفت: خستگی و‌ خواب‌آلودگی مهمترین علل تصادفات اربعین بوده است که در دور بازگشت زائران این خستگی را بیشتر شاهد خواهیم بود به این دلیل که مسیر راهپیمایی اربعین طولانی بوده، زائران استراحت لازم را نداشته‌اند و هنگام رانندگی دچار خواب‌آلودگی می‌شوند.

حمیدی افزود: توصیه می‌کنیم زائران پیش از آغاز بازگشت استراحت کرده و در طول مسیر نیز در استراحتگاه‌ها توقف کنند تا دچار حادثه نشوند.

وی با بیان اینکه مأموران پلیس راهور برای استفاده حداکثری از سطح معابر خودروهای زائرانی را که در محلهای نامناسب پارک کرده بودند، طی روزهای گذشته جابه‌جا و به پارکینگ منتقل کرده، افزود: اگر زائران در بازگشت از سفر مشاهده کردند خودرو آنها منتقل شده، از طریق تماس با شماره‌های 110 و 120 می‌توانند از انتقال خودروهای خود مطلع شوند.

رئیس پلیس راه راهور ناجا با بیان اینکه بیش از یک میلیون و یکصد هزار نفر از مرز مهران خارج شدند، گفت: تردد این میزان زائر برای یک مرز که جمعیت شهر آن 10 تا 15 هزار نفر است واقعا عدد قابل توجهی است که این امر نشان از تلاش تمامی دستگا‌ه‌های اجرایی کشور دارد.

وی درباره تعداد خودروهای کاپوتاژ شده که از مرز مهران به عراق رفتند، گفت: حدود 4 هزار دستگاه خودرو و اتوبوس کاپوتاژ شدند که از این میزان 2 هزار دستگاه اتوبوس و مابقی سواری بوده است که به دلیل فراهم نبودن زیرساختها در کشور عراق بیش از این میزان امکان کاپوتاژ نبود.

حمیدی با اشاره به تعطیلات پایان هفته نیز گفت: طرح ویژه ترافیکی برای تعطیلات پایان هفته برنامه‌ریزی شده و جزئیات آن اعلام می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۴۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده و ضرر آن فقط برای مردم است،» این را رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران می‌گوید.

قرارداد برقی‌سازی ناوگان حمل ونقل عمومی تهران حواشی ایجاد کرده است و برخی خواستار انتشار قرارداد شدند. شهردار تهران علیرضا زاکانی می‌گوید که «نمی‌توانیم تمام مفاد قرارداد را جار بزنیم؛ ایران هزار و یک دشمن دارد اما تمام نهادهای ذی‌ربط در جریان کار بوده و ضمانت‌نامه بانکی داریم.»

۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در تهران موجود است این در حالی است که پایتخت نیازمند ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس است و کمبود حدود ۸۰ درصدی در این زمینه باعث بروز صف‌های طولانی در ایستگاه‌های اتوبوس شده و اگر اتوبوس جدید تزریق شود این صف‌ها حدود یک چهارم کوتاه‌تر می‌شود.

سال گذشته قرارداد ۷۹۱ دستگاه واگن، ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس، ۲۷۵۰۰ تاکسی، ۱۰۰ هزار موتورسیکلت برقی با چین بسته شد تا عقب‌ماندگی چندین‌ساله جبران شود.

قرار است امسال اولین سری واگن‌ها و اتوبوس‌ها وارد می شود اما مدیران شهری می‌گویند که «مافیا همه جوره دست و پا می‌زند تا اتوبوس و واگنی از چین وارد نشود» چرا که قیمت «اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یور است اما اگر مستقیم همین اتوبوس از چین خریداری شود، قیمت ۲۴۵ هزار یور خواهد بود یعنی در هر اتوبوس ۷۱ هزار یورو به جیب مافیا می‌رود.»

«روزانه ۶۶ درصد ترددها در تهران با وسایل شخصی انجام می‌شود» و همین امر باعث آلودگی هوا و مرگ هزاران تهرانی‌ در سال می‌شود.«پکن که یکی از شهرهای آلوده دنیا بود با برقی‌سازی مشکل آلودگی را برطرف کرد.» در صورت تجهیز ناوگان میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا کمتر است.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت امیرحسن کاکایی می‌گوید که «تامین برق خودروهای برقی، بحران مازوت سوزی(آلودگی هوا) در نیروگاه‌ها را تشدید می‌کند. در مقابل رئیس سازمان حفاظت و محیط زیست علی سلاجقه می‌گوید که «مازوت سوزی در تهران نداریم»، سوخت بی‌کیفیت عامل اصلی آلودگی هوا است و از ورود خودروی برقی حمایت می‌کنیم.»
به گفته کارشناسان، تمامی دستگاه‌های مسوول باید ورود کنند تا آلودگی هوا برطرف شود. همچنین باید نظارت دقیقی بر روی نرخ‌گذاری خودروها در داخل صورت گیرد.مهمترین راه‌کار برای رفع آلودگی هوا و ترافیک توسعه حمل ونقل عمومی و برقی‌سازی ناوگان مانند نروژ، چین، آلمان و هلند است

کد خبر 848996 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری

دیگر خبرها

  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در بزرگراه شیخ‌فضل‌الله/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • با این خوراکی های خوشمزه خواب آلودگی و بی حالی بهاری را دور کنید